FIAT+ Univerzalna autodijagnostika - ADiagSRB - Autodiagnostika Za Svakoga!

Go to content

80 EUR

FIATECUScan dijagnostika+ Univerzalna multiprotokol dijagnostika


Komplet 2u1, univerzalna multiprotokol dijagnostika, zajedno sa posebnim adapterom za kompletnu dijagnostiku FIAT vozila. POSEBNA POGODNOST ZA POČETNIKE i DIY (Uradi Sam) entuzijaste - PRILOŽENI PROGRAMI SCanmaster i FIATEcuscan 2.7 su na SRPSKOM jeziku.

Univerzalni dijagnostički ur
aj, baziran na poznatom ELM327 specijalizovanom dijagnostičkom čipu. Izuzetno lako povezivanje putem USB konekcije, posebno za novije laptop / notebook računare. Pogodan kako za dijagnostiku u sopstvenoj režiji (DIY), tako i za profesionalnu upotrebu!

Kompatibilan sa svim vozilima od 1996. do danas, a koja su u skladu sa OBD2 specifikacijom(uključujući i CAN). Čita, identifikuje i poništava kako generičke tako spedifične proizvođačke kodove greške (DTC i MIL off), kao i tzv. pending (`na čekanju`) greške. Poništava indikator kvara (tzv. MIL status indikator). Pored toga omogućava i
sčitavanje tzv. `readiness` OBD statusa, prikazuje identifikaciju vozila (VIN (Vehicle Identification Number) na vozilima od 2002. godine (i novijim vozilima) u modu 9.

Podržava praktično sve dijagnostičke protokole u upotrebi: CAN, ISO 9141, J1850 PWM VPW, KWP2000 ISO 14230-4.

U kompletu sa posebnim FIATECUSCAN ADAPTERom, sa kojim imate kompletnu dijagnostiku namenjenu novijim vozilima FIAT gupacije (FIAT, Alfa Romeo i Lancia) sa CAN dijagnostičkim protokolom, (EURO3/EURO4 sa standardnim 16pin OBD konektorom). Dijagnostika obuhvata ne samo motornu grupu, već i module airbag, menjača, ABS, body kompjutera, šasije, reset servisnog intervala, prikaz parametra rada motora, aktuatore, kodiranja,...

Komplet: FIATECUScan adapter, ELM327 USB interfejs, sa pratećim drajverima, programima, zaštitnim pakovanjem i pisanim uputstvom za instalaciju.

SPECIJALNA PONUDA

Softver za ovaj uređaj najbolje radi na sledećim računarima

- 14.1 inča LED Backlight displej
- 2.5 GHz Intel i5 procesor
- 4 GB RAM memorije
- Metalno kućište
- Moderan dizajn
- SSD HDD
400.00€
Add

Za porudžbinu i pitanja Vas molimo da nas kontaktirate putem E-MAIL na

>>>
office@adiagsrb.com <<<

ili na kontakt telefone

>>> 
+381 63 536 146 <<<

>>> +381 62 530 788 <<<

>>> +381 64 049 0629 <<<

Back to content